Kennisbank

Donaties
Van het inschrijfgeld gaat een groot deel (tenminste € 5) naar het goede doel. Maar alle extra donaties zijn natuurlijk zeer welkom om nog meer kinderen en ouders een overnachting in het huis te kunnen bieden. We dagen je dan ook uit om extra donaties in te zamelen bij familie, vrienden en collega’s. Dit bedrag kun je op de dag zelf aanbieden aan het Ronald McDonald Huis in Arnhem.

Locatie
De start- en finishlocatie is bij Regardz WTC in Arnhem, Nieuwe Stationsstraat 10, 6811KS in Arnhem.

Bereikbaarheid
Kom zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. Dit bespaart niet alleen het milieu, maar is ook nog eens het meest makkelijke gezien het feit dat het Regardz WTC Arnhem gebouw zich aan de voet van Centraal Station Arnhem bevindt.

Trein
Kom je met de trein, stap dan uit op Centraal Station Arnhem en volg de route naar het Kantorenplein.

Bus
Kom je met de bus, stap dan uit bij eindhalte 'Centraal Station' en volg de borden naar het Kantorenplein vanuit de stationshal.

Auto
Kom je met de auto, navigeer dan op Willemstunnel 1. Parkeer hier je auto en volg de trappen/lift naar 'Kantorenplein / WTC / Regardz'.

Fiets
Kom je met de fiets, stal deze dan in de gratis (onbewaakte) fietsenstalling van Centraal Station Arnhem. Tegen een kleine vergoeding kan je fiets ook bewaakt worden gestald. De start is op steenworp afstand van de fietsenstalling. Neem vanuit de stationshal de route naar het Kantorenplein.

Inschrijven
Je kunt je alleen voor inschrijven voor de eerste Arnhemse Trappenloop. De inschrijving gaat open op maandag 1 juli 2016 en sluit op 25 november 2016.

Herinnering
Iedere deelnemer ontvangt na het finishen een unieke medaille ter herinnering aan de Arnhemse Trappenloop.

Overdragen en annuleren
Mocht je onverhoopt niet kunnen of willen deelnemen aan de Arnhemse Trappenloop, dan bestaat er de mogelijkheid om je startnummer - alleen met de instemming van de organisatie - over te dragen. Neem daarvoor contact met ons op.

Bij annulering van je inschrijving is geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk (Algemene Voorwaarden).

Reglement
Alle deelnemers aan de Arnhemse Trappenloop worden geacht kennis te hebben genomen van het Reglement.

Startnummer afhalen
Startnummers worden niet opgestuurd. Je kunt je startnummer afhalen tot 10 minuten voor de start van het evenement.

Starttijd
De Arnhemste Trappenloop heeft één startvak die om 1100u gelost wordt.

Tijdsregistratie
De route is grotendeels niet te tracken middels GPS. Wel kun je natuurlijk zelf de activiteitstijdsduur meten met jouw sporthorloge of app. Wij klokken de bruto looptijden van de deelnemers en maken de uitslagen zo snel mogelijk bekend via deze website.

Omkleedruimte, toiletten en douches
Er is geen ruimte om om te kleden of om te douchen beschikbaar op de locatie. Het snel wisselen van kleding kan in de verwarmde lobby waar tevens het ontvangst is. Er zijn voldoende toiletten waar gebruik van gemaakt kan worden.

Inname persoonlijke goederen
Er worden geen persoonlijke goederen in ontvangt genomen door de organisatie. Wij raden deelnemers dan ook aan eventuele waardevolle spullen thuis te laten. De goederen kunnen achtergelaten worden in de lobby; hier is tevens het ontvangst en de finish.

EHBO
Tijdens het evenement is EHBO-Arnhem de aangesproken partij voor de eerste hulp bij ongevallen.

TOP